Underground Biomes

Prefabrik Modu Minecraft (1.12.2)

       
         PREFABRİK

Prefabrik size sadece birkaç tıklama ile tamamen inşa edilmiş ve döşenmiş yapılar yerleştirmek için yeteneği verir. Bir inşaatçı bloğunun biraz içindeyseniz veya hızlı bir başlangıç ​​evine ihtiyacınız varsa, bu mod onu kolaylaştırır

 
                                     

İnşa edilecek çeşitli şeyler için çeşitli planlar vardır ve kendi tarzınıza ve hangi biyomu içine yerleştirdiğinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Başlangıçtaki evler hemen oyuna girmek için çok fazla endişelenmeden oyuna atlamak için mükemmeldir. Hatta evin içinden erişilebilecek bir madeni bile kazıyor!       

                                     



Çoğu zaman inşa etmek için mükemmel bir yerle karşılaşabilirsiniz ancak manzara yeterince düz değil. Bu mod, bir alanı hızlı bir şekilde çimenli bir ovada düzleştirmenize izin verir, böylece blok blok yapmak zorunda kalmazsınız 

                               

                              

Çiftlik planlarından birini kullanarak bir çiftliği bile başlatabilirsiniz.


                              

İhtiyacınız olan süreye veya kısaca bağlı olarak mesafe ayarlı bir köprü üreticisi de vardır.

Ve eğer sualtında inşa etmek istese de her zaman çok karmaşık görünüyorsa, işleri kolaylaştırmak için bir su tabanı oluşturabilirsiniz. Öyleyse hızlıca boğulma riskiyle çok az ona ekleyin.



Yapıları yerleştirmeyi kolaylaştırmak için bu modun bir önizleme işlevi de vardır, böylece bunların tam olarak nasıl yerleştirileceğini bilirsiniz ve işlem sırasında başka bir şeyi tahrip etme riskini tahmin etmenize gerek yoktur.

                                                            İNDİR

Yorumlar